måndag 1 april 2013

Dagens middag

Idag var det jag som stod för middagen här hemma och det blev kycklingsallad i tacoskal som var riktigt god.

Ingredienser för 2 portioner (10 pp/portion)

200 g Kycklingkött utan skinn tillagat   

1 bit(ar) Purjolök   (går bra utan)
    1 st Paprika, gul/röd
1 dl Fraiche 5%   
2 msk Taco kryddmix   
3 msk Sweet chilisås   (tog vi inte med)
4 st Tacoskal   

2 dl Ruccola    (ersattes med vanlig salladshuvud)
  5 st Cocktailtomater   

Instruktioner

  • Strimla purjon fint och finhacka paprikan. Blanda tärnat kycklingkött, paprika, fraiche och kryddor. Lägg ruccolan i skalen och lägg på kycklingblandningen. Strö över halverade cocktailtomater.

Omdöme:

Detta var en väldigt enkel rätt att göra och var riktigt god.
Den hade en väldigt frisk smak och man hade kunnat lägga till lite mer som majs.
Även en mager riven ost passade tydligen till enligt F.
Prinsen här hemma tyckte även om maten och att vi skulle äta detta fler gånger så har ni barn, tveka inte att prova på denna rätten:)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Previous Post Next Post Back to Top